DAILIES TOTAL1®

DAGLENZEN MET WATERGRADIËNT TECHNOLOGIE

 • De lens die aanvoelt alsof je 'm niet draagt1,2
 • Voor heldere, gezond uitziende ogen4
 • Elke dag nieuwe lenzen, zonder reiniging

 

 

DAILIES TOTAL1®

 

OVER DAILIES TOTAL1®

DE LENS DIE AANVOELT ALSOF JE 'M NIET DRAAGT1,2

DAILIES TOTAL1®-lenzen dragen zo comfortabel dat je vergeet dat je ze in hebt. Met bijna 100% water op het buitenste oppervlak bieden ze een aantoonbaar uitzonderlijk draagcomfort36,37,38. DAILIES TOTAL1®-contactlenzen behouden namelijk hun gladde, zijdezachte oppervlak39 zelfs na 16 uur dragen.

 

VOOR HELDERE, GEZOND UITZIENDE OGEN4

We weten allemaal hoe belangrijk het is onze ogen gezond te houden. DAILIES TOTAL1®-contactlenzen laten tot 6 keer meer zuurstof door4++ dan andere veelgebruikte daglenzen. En die superieure zuurstofdoorlaatbaarheid40 bevordert heldere, gezond uitziende ogen4.

 

ELKE DAG NIEUWE LENZEN, ZONDER REINIGING

Je doet gewoon een nieuw paar lenzen in wanneer je ze nodig hebt. Je kunt werken achter de pc, sporten of een look zonder bril uitproberen, en daarna doe je ze uit en gooi je ze weg.

 

 

 

 

 

Dailies Total1 properties

AANBEVOLEN VOOR

 • Contactlensdragers die niet helemaal tevreden zijn met hun huidige lenzen
 • Wie de ultieme ervaring van het dragen van lenzen wil.
 • Personen met een actieve levensstijl die behoefte hebben aan veel draaguren

 

RAADPLEEG EEN SPECIALIST

Weten of DAILIES TOTAL1®geschikt zijn voor jou? Raadpleeg dan je oogzorgspecialist.

Trials with eye care professionals

MISSCHIEN VRAAG JE HET JEZELF AF

  Er kunnen verschillende redenen bestaan waarom het dragen van contactlenzen misschien niet meer zo prettig is. Wij adviseren je om dit te bespreken met je oogzorgspecialist en te informeren naar alternatieve mogelijkheden.

   

  DAILIES TOTAL1®-lenzen worden contactlenzen met watergradiënttechnologie genoemd. Ze zijn zo ontworpen dat het watergehalte van de kern naar het oppervlak geleidelijk aan toeneemt3. Dit innovatieve materiaal laat minder water toe bij de kern, zodat er meer zuurstof naar het oog kan doorstromen4++ en het lensoppervlak een hoger watergehalte heeft3. Dankzij het materiaal met watergradiënttechnologie hebben DAILIES TOTAL1®-lenzen een watergehalte van bijna 100% op het buitenste oppervlak34. Hierdoor is een vochtkussentje het enige wat met je oog in aanraking komt34. Bijna 9 op de 10 dragers vinden dat DAILIES TOTAL1®-lenzen zo comfortabel zijn dat het voelt alsof je ze niet in hebt35.

   

  Je ogen hebben behoefte aan een lens die aan het einde van de dag nog net zo prettig aanvoelt als aan het begin. Het materiaal met de unieke watergradiënttechnologie vormt een subtiel vochtkussentje, dat aantoonbaar lang intact blijft39. Zelfs na 16 uur dragen hebben DAILIES TOTAL1®-lenzen nog steeds een glad, zijdezacht oppervlak39. Bijna 9 op de 10 dragers vinden dat DAILIES TOTAL1®-lenzen zo comfortabel zijn dat het voelt alsof je ze niet in hebt35. Daarom zijn ze zo aantrekkelijk voor lensdragers die hoge kwaliteit verwachten, ongeacht of zij wel of niet volledig tevreden zijn met hun huidige contactlenzen.